Coaching

Hitta det du längtar efter och våga ta plats!

Hos varje människa finns möjligheten att växa och upptäcka mer om vem du är och vad du har att erbjuda. Coaching gör att du blir tryggare i dig själv och dina egna förmågor och hjälper dig att lyfta blicken.

Som din coach hjälper jag dig genom en utvecklingsprocess. Jag använder mig av olika övningar och verktyg för att hjälpa dig att få perspektiv och tydlighet. Även om vi ofta har roligt kan det stundvis kännas lite jobbigt att utmana sina föreställningar och tankesätt. Under hela processen finns jag därför med som ett stöd.

Mitt expertisområde inom coaching är personligt ledarskap. Jag hjälper dig att hitta det du själv vill göra, att våga göra det och att lära dig hantera yttre och inre prestationskrav. Att våga ta plats.

 Jag är certifierad coach – ICF Professional Certified Coach (PCC) – med en gedigen erfarenhet. Jag har coachat ett stort antal studerande och doktorander men också många personer i olika skeden av arbetslivet.

Så här jobbar vi!

Steg 1

Coachingprocessen inleds med att vi tar en titt på ditt nuläge och definierar vart du vill komma. Vi gör upp realistiska och relevanta målsättningar, utgående från din egen drivkraft och dina önskemål.

Steg 2

Under coachingprocessen får du perspektiv och ser klarare. Du blir medveten om dina styrkor och vad som är viktigt för dig. Stundvis kommer du att vara utanför din bekvämlighetszon eftersom jag både utmanar och stöttar dig. Du får insikter som stärker dig och hjälper dig att jobba mot ditt mål.

 

Steg 3

Coachingprocessen avslutas med reflektion och utvärdering. Vi firar dina framsteg och du tar med dig en mängd insikter och verktyg för att fortsätta din resa på egen hand.

En personlig utvecklingsprocess kräver sin tid. Utgående från dina behov och din resa bestämmer vi under vilken tidsperiod vi jobbar tillsammans.

ATT KOMMA IGÅNG

Boka en gratis 30 minuters session. Under sessionen lär vi känna varandra, jag presenterar vad coaching är och hur jag kan hjälpa dig. Du berättar om vad du har för behov och önskemål och vi stämmer av hur vi kunde jobba tillsammans.

Efter sessionen bestämmer du om du vill jobba tillsammans med mig. Valet är alltid ditt.

Är du osäker på vilken form av stöd du behöver?

Boka ett kostnadsfritt 30-minuters samtal så går vi tillsammans igenom vilka behov du har och ser vilket upplägg som skulle passa dig bäst.

Coaching för organisationer

Jag erbjuder också coaching för organisationer, både enskilt och i grupp. 

Representerar du ett företag eller en organisation är du välkommen att begära en offert utgående från er situation och era behov.

Individuell coaching | Teamcoaching