Retorik

Vill du bli en bättre talare? Vill du känna dig bekväm och trygg med att tala inför publik? Eller behöver du verktyg för att bli tydligare i din kommunikation?

Genom att träna på din retorik blir ditt budskap tydligare och du kommer att kunna argumentera för din sak på ett konstruktivt sätt. Vi finslipar din presentationsteknik så att du känner dig bekväm inför publiken och publiken vill fortsätta lyssna på dig.

Retorik handlar alltså om att kommunicera bättre, att nå ut med sitt budskap, bli tydligare och mera övertygande. Retoriken fokuserar även på medvetet kroppsspråk, goda förberedelser och på att få andra att vilja lyssna.

Under flera år har jag utbildat i retorik och jag är övertygad om att precis alla kan utvecklas som talare. Mitt mål är att alla ska kunna känna sig bekväma och säkra framför en publik. Därför vill jag hjälpa dig att lyfta din presentationsteknik och våga ta plats – oberoende av vilken nivå du startar från.

Låt dig inspireras av andra, men hitta din egen röst!

VAD KAN JAG GÖRA FÖR DIG?

Retorikcoaching- och handledning

Vill du utveckla din presentationsteknik eller få hjälp med en konkret presentation? Komma över din rädsla för att tala inför publik? Eller känna dig lika säker då du presenterar online som inför publik? Då är retorikcoaching och -handledning något för dig.

Jag erbjuder tre olika retorikcoachingpaket. Välj det paket som bäst motsvarar dina behov.

Föreläsningar och kurser i retorik

Vill ni stärka er organisation och utrusta era medarbetare med konkreta verktyg så att ni blir ännu bättre på att kommunicera och nå ut? Som grupp kan ni få allt från korta inspirationsföreläsningar till djupgående kurshelheter i retorik och presentationsteknik.

I nuläget erbjuder jag inte öppna kurser i retorik men kontakta mig gärna om ni vill ordna en kurs för er personal eller till exempel inom er förening.

Du hittar exempel på upplägg och innehåll i mina retorikkurser via länken nedan.